Roial Ceara pentru epilare traditionala discuri, Gialla, Roial, 1000g

47,50 Lei
TVA inclus
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: CER2157 Ai nevoie de ajutor? +40 752.308.797
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ceara de epilat traditionala sub forma de discuri este ideala atunci cand vrei sa folosesti doar cat ai nevoie pentru o epilare, astfel nu risipesti nimic. Asigura o epilare delicata si eficienta pe orice zona a corpului. Are proprietati calmante si non-iritante, ce permite o aplicare uniforma, lasand pielea neteda timp indelungat.
 

Mod de utilizare:

 
  • Ceara se aplica pe piele cu ajutorul spatulelor de cosmetica, dupa ce este testata sa ajunga la o temperatura suportabila. Ceara se incalzeste timp de cca 20 minute in incalzitoarele si decantoarele speciale pentru ceara traditionala. Se recomanda aplicarea cerii in sensul de crestere al firului de par, ca mai apoi extragerea sa se faca in sensul opus cresterii firului de par. Nerespectand aceste lucruri riscati sa provocati arsuri considerabile, iar extragerea cerii in directii si modalitati gresite poate sa duca la vanatai si rani serioase.
 
  • Dupa epilare se recomanda masarea pielii cu uleiuri speciale, deoarece toti porii sunt deschisi iar pielea foarte inflamata. Uleiul se recomanda pentru calmarea pielii, relaxarea persoanei dar si curatare cu mare usurinta a rezidurilor de ceara ramase pe suprafata pielii.

Pentru uz profesional.
 
  • Produs original Italia.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9-18

+40 752.308.797 office@klassclean.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!